O nama

Kreiranjem naprednih ICT rješenja, kreiramo put do poslovnog uspjeha. EduIS je softversko rješenje kompanije LANACO, dizajnirano za osnovne i srednje škole širom svijeta.

Ko smo mi

Mi smo najveća IT kompanija u Bosni i Hercegovini koja posluje od 1990. godine i trenutno broji preko 350 zaposlenih sa tendencijom rasta. Kvalitet poslovanja kompanije dodatno potvrđuju i standardi: ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000-1 i ISO 22301.

Šta radimo

Kreiramo i nudimo softverska rješenja i usluge u oblasti: AI, Cloud, IT infrastruktura, Sigurnost, Analitika, IoT, Blockchain, Automatizacija, Mašinsko učenje, Analitika podataka, Računalni vid, Sistemi preporuka, Komunikacija i saradnja, Korisničko iskustvo, "Wireless & Mobility". LANACO SaaS platforma omogućava kompanijama da poboljšaju poslovnu agilnost i dobiju pristup modernim softverskim rješenjima potpuno prilagođenim za različite poslovne aktivnosti.

GODINA NA TRŽIŠTU

GENERACIJA RAZVOJA

PODRŠKA DOSTUPNA

KRAJNJIH KORISNIKA

Partnerstvo

Poslovna strategija kompanije LANACO zasnovana je na sopstvenom IP razvoju (SaaS distributivni koncept) kao širokom portfoliju Managed Service-a uključujući partnerstva sa globalnim IT dobavljačima kao što su Oracle, SAP, Cisco, HP, EMC, Intel, WMware, Kaspersky, Kyocera...

• Postanite naš EduIS partner

• Razvijte svoje poslovanje uz pravog tehnološkog partnera, resurse i podršku

• Pridružite se partnerskoj mreži

LANACO KANCELARIJE

EVROPA

Srbija

Beograd i Zrenjanin

EVROPA

Bosna i Hercegovina

Banja Luka i Sarajevo

SAD

Texas

Fort Worth

Ova stranica je zaštićena od strane sigurnosnog sistema reCAPTCHA, Google-ovih pravila privatnosti i uslova korištenja usluge.

Izaberi svoj region

Tokom posjete našoj web stranici, koristimo kolačiće koji omogućavaju identifikaciju korisnika. Kolačići su male datoteke koje se privremeno čuvaju i ne sadrže lične podatke, tako da je vaša privatnost zaštićena. Daljim pregledanjem stranice, pristajete na ovu upotrebu i prihvatate Politiku privatnosti za našu web stranicu, čime dajete saglasnost za obradu ličnih podataka u skladu sa ovom Politikom koja je dostupna na sljedećem linku: Politika privatnosti