Česta pitanja

Ukoliko imate još pitanja o tome kako EduIS sistem upravljanja školama funkcionira, budite slobodni sa nas kontaktirate.

Šta je EDUIS?
EDUIS je integralni informacioni sistem (School Management System) za efikasno upravljanje i razvoj savremenog obrazovanja. Prilagođen je radu u različitim obrazovnim sistemima.
Kome je EDUIS namijenjen?
EduIS je interaktivna platforma za sve korisnike kao što su učenici, nastavnici, menadžment, staratelji i roditelji. Dizajniran je da poboljša način na koji se školom upravlja preko integrisane platforme koja povezuje sva odjeljenja škole.
Šta su prednosti korišćenja EDUIS-a?
Efikasno upravljanje i razvoj obrazovnog procesa na svim nivoima. Analiza i sistematična organizacija svih ključnih informacija na jednom mjestu. Efikasno odlučivanje i planiranje.
Zašto је EDUIS najbolji School Management System?
EDUIS je All in One platforma koja zadovoljava sve školske potrebe kroz sljedeće funkcionalnosti: Enrollment/Admission, School Management, Administration, Human resource, Student and Parent portal, Timetable, Attendance, Fees, Notifications, Reports, LMS (Learning Management System), fully integrated Office 365 Education services and aplications,...
Da li je EDUIS cloud ili on-premise informacioni sistem?
EDUIS je primarno implementiran kao SaaS (Softvare as a Service) cloud rješenje. Postoji mogućnost implementiacije i u on-premise varijanti.
Šta je potrebno za implementaciju i korišćenje EDUIS-a?
Za implementaciju EDUIS-a neophodno je da škola sklopi ugovor sa proizvođačem rješenja ili nekim od partnera, tj. da obezbijedi neophodne licence. Za korišćenje rješenja je neophodna stabilna internet konekcija i odgovarajući pristupni uređaj/uređaji. Podržani su različiti uređaji.
Kako se licencira EDUIS?
EDUIS se licencira po broju učenika u školi.
Šta je uključeno u EDUIS licencu?
EDUIS licenca obuhvata sve funkcionalnosti koje rješenje nudi.
Koliko je vremena potrebno za implementaciju EduIS rješenja i da li je moguć import podataka?
Za implementaciju EDUIS rješenja neophodno je minimalno vrijeme neophodno samo za obuku krajnjih korisnika. Import podataka je omogućen.
Da li postoji mobilna aplikacija?
Postoji mobilna aplikacija za Roditelje i Učenike (Android i iOS platforma)
Kako da pristupim EDUIS aplikaciji?
Pristup EDUIS aplikaciji je omogućen putem bilo kog internet pretraživača koristeći link https://portal.eduisonline.com ili putem mobilne aplikacije. Za prijavu je neophodno korisničko ime i lozinka.
Kako da dobijem pristupne podatke?
Ako ste radnik u školi (nastavnik), pristupne podatke ćete dobiti od IT administratora. Ako ste učenik ili roditelj, pristupne podatke potražite kod razrednog starješine.

Želite znati više o EduIS-u?

Hiljade škola počinju koristiti EduIS rješenje. Možete nas kontaktirati u svakom trenutku.

Ova stranica je zaštićena od strane sigurnosnog sistema reCAPTCHA, Google-ovih pravila privatnosti i uslova korištenja usluge.

Izaberi svoj region

Tokom posjete našoj web stranici, koristimo kolačiće koji omogućavaju identifikaciju korisnika. Kolačići su male datoteke koje se privremeno čuvaju i ne sadrže lične podatke, tako da je vaša privatnost zaštićena. Daljim pregledanjem stranice, pristajete na ovu upotrebu i prihvatate Politiku privatnosti za našu web stranicu, čime dajete saglasnost za obradu ličnih podataka u skladu sa ovom Politikom koja je dostupna na sljedećem linku: Politika privatnosti