Česta pitanja

Ukoliko imate još pitanja o tome kako EduIS sistem upravljanja školama funkcionira, budite slobodni da nas kontaktirate.

Šta je EDUIS?
EDUIS je integralni informacioni sistem (School Management System) za efikasno upravljanje i razvoj savremenog obrazovanja. Prilagođen je radu u različitim obrazovnim sistemima.
Kome je EDUIS namenjen?
EDUIS is an interactive platform for all users such as students, teachers, management, trustees, and parents. It is designed to improve the way a school is managed through an integrated platform that connects all the departments of a school.
Šta su prednosti korištenja EDUIS-a?
Efikasno upravljanje i razvoj obrazovnog procesa na svim nivoima. Analiza i sistematična organizacija svih ključnih informacija na jednom mestu. Efikasno odlučivanje i planiranje.
Zašto је EDUIS najbolji School Management System?
EDUIS je "All in One" platforma koja zadovoljava sve školske potrebe kroz sledeće funkcionalnosti: upis, upravljanje školskim aktivnostima, administracija, ljudski resursi, portal za učenike i roditelje, raspored, prisustvo, naknade, obavesti, izveštaji, LMS ("Learning Management System"), potpuno integrisane Office 365 Education usluge i aplikacije,...
Da li je EDUIS cloud ili on-premise informacioni sistem?
EDUIS je primarno implementiran kao SaaS (Softvare as a Service) cloud rešenje. Postoji mogućnost implementacije i u on-premise varijanti.
Šta je potrebno za implementaciju i korištenje EDUIS-a?
Za implementaciju EDUIS-a neophodno je da škola sklopi ugovor sa proizvođačem rešenja ili nekim od partnera, tj. da obezbedi neophodne licence. Za korištenje rešenja je neophodna stabilna internet konekcija i odgovarajući pristupni uređaj/uređaji. Podržani su različiti uređaji.
Kako se licencira EDUIS?
EDUIS se licencira po broju učenika u školi.
Šta je uključeno u EDUIS licencu?
EDUIS licenca obuhvata sve funkcionalnosti koje rešenje nudi.
Koliko je vremena potrebno za implementaciju EduIS rešenja i da li je moguć import podataka?
Za implementaciju EDUIS rešenja neophodno je minimalno vreme neophodno samo za obuku krajnjih korisnika. Import podataka je omogućen.
Da li postoji mobilna aplikacija?
Postoji mobilna aplikacija za roditelje i učenike (Android i iOS platforma)
Kako da pristupim EDUIS aplikaciji?
Pristup EDUIS aplikaciji je omogućen putem bilo kojeg internet pretraživača koristeći link https://portal.eduisonline.com ili putem mobilne aplikacije. Za prijavu je neophodno korisničko ime i lozinka.
Kako da dobijem pristupne podatke?
Ako ste radnik u školi (nastavnik), pristupne podatke ćete dobiti od IT administratora. Ako ste učenik ili roditelj, pristupne podatke potražite kod razrednog starešine.

Želite znati više o EduIS-u?

Hiljade škola počinju koristiti EduIS rešenje. Možete nas kontaktirati u svakom trenutku.

Ova stranica je zaštićena od strane sigurnosnog sistema reCAPTCHA, Google-ovih pravila privatnosti i uslova korištenja usluge.

Izaberi svoj region

Tokom posete našoj web stranici, koristimo kolačiće koji omogućavaju identifikaciju korisnika. Kolačići su male datoteke koje se privremeno čuvaju i ne sadrže lične podatke, tako da je vaša privatnost zaštićena. Daljim pregledanjem stranice, pristajete na ovu upotrebu i prihvatate Politiku privatnosti za našu web stranicu, čime dajete saglasnost za obradu ličnih podataka u skladu sa ovom Politikom koja je dostupna na sledećem linku: Politika privatnosti