Za bolju edukaciju!

Softversko rješenje za osnovne i srednje škole

POGLEDAJTE TUTORIAL

EduIS integrisani informacioni sistem za škole. Jedno rješenje, mnoštvo mogućnosti.

Digitalna podrška obrazovnom sistemu 21. vijeka, kroz kreiranje zdravog i pozitivnog pristupa svih učesnika obrazovnog procesa i društva u cjelini.

Više od 500.000 ljudi širom svijeta koristi EduIS

Neograničena i bezbjedna komunikacija između svih učesnika

EduIS integracije za veću vrijednost

Kreirajte moderno tehnološko okruženje koristeći potpuno integrisan paket Office 365 programa za upravljanje edukacijom i učenjem.

Mobilna aplikacija jednostavna za korištenje

Roditeljima olakšava komunikaciju sa učiteljima, omogućava uvid u ocjene djeteta i sl. Učenicima omogućava pregled svih ocjena, ispita, obavještenja. Učiteljima pruža jednostavniju komunikaciju sa učenicima i roditeljima.

Sistem upravljanja učenjem

Pristupite sistemu za upravljanje učenjem koje vam omogućava objavljivanje i gledanje različitih vrsta sadržaja, kao što su video materijali, kursevi...

DEMO VERZIJA

Želite znati više o EduIS rješenju?

Hiljade škola počinju koristiti EduIS rješenje. Možete nas kontaktirati u svakom trenutku.

Ova stranica je zaštićena od strane sigurnosnog sistema reCAPTCHA, Google-ovih pravila privatnosti i uslova korištenja usluge.

Izaberi svoj region

Tokom posjete našoj web stranici, koristimo kolačiće koji omogućavaju identifikaciju korisnika. Kolačići su male datoteke koje se privremeno čuvaju i ne sadrže lične podatke, tako da je vaša privatnost zaštićena. Daljim pregledanjem stranice, pristajete na ovu upotrebu i prihvatate Politiku privatnosti za našu web stranicu, čime dajete saglasnost za obradu ličnih podataka u skladu sa ovom Politikom koja je dostupna na sljedećem linku: Politika privatnosti