Za bolju edukaciju!

Softversko rešenje za osnovne i srednje škole.

POGLEDAJTE TUTORIAL

EduIS integrisani informacioni sistem za škole. Jedno rešenje, mnoštvo mogućnosti.

Digitalna podrška obrazovnom sistemu 21. veka, kroz kreiranje zdravog i pozitivnog pristupa svih učesnika obrazovnog procesa i društva u celini.

Više od 500.000 ljudi širom sveta koristi EduIS

Neograničena i bezbedna komunikacija između svih učesnika

EduIS integracije za veću vrednost

Kreirajte moderno tehnološko okruženje koristeći potpuno integrisan paket Office 365 programa za upravljanje edukacijom i učenjem.

Mobilna aplikacija jednostavna za korištenje

Roditeljima olakšava komunikaciju sa učiteljima, omogućava uvid u ocene deteta i sl. Učenicima omogućava pregled svih ocena, ispita, obaveštenja. Učiteljima pruža jednostavniju komunikaciju sa učenicima i roditeljima.

Sistem upravljanja učenjem

Pristupite sistemu za upravljanje učenjem koje vam omogućava objavljivanje i gledanje različitih vrsta sadržaja, kao što su video materijali, kursevi...

DEMO VERZIJA

Želite znati više o EduIS rešenju?

Hiljade škola počinju koristiti EduIS rešenje. Možete nas kontaktirati u svakom trenutku.

Ova stranica je zaštićena od strane sigurnosnog sistema reCAPTCHA, Google-ovih pravila privatnosti i uslova korištenja usluge.

Izaberi svoj region

Tokom posete našoj web stranici, koristimo kolačiće koji omogućavaju identifikaciju korisnika. Kolačići su male datoteke koje se privremeno čuvaju i ne sadrže lične podatke, tako da je vaša privatnost zaštićena. Daljim pregledanjem stranice, pristajete na ovu upotrebu i prihvatate Politiku privatnosti za našu web stranicu, čime dajete saglasnost za obradu ličnih podataka u skladu sa ovom Politikom koja je dostupna na sledećem linku: Politika privatnosti