Integracije

EduIS integracije donose vam veću vrednost. Kreirajte moderno tehnološko okruženje koristeći potpuno integrisane platforme sistema Office 365 za sistem upravljanja obrazovanjem i učenjem.

Office 365 integracija

EduIS je u potpunosti integrisan sa Office 365 platformom za obrazovanje, omogućavajući saradnju i komunikaciju između svih učesnika u školskom sistemu.

Putem EduIS-a možete pristupiti aplikacijama kao što su Outlook, Word, PowerPoint, Excel, Teams i OneNote, tako da nastavnici i učenici mogu sarađivati i komunicirati s bilo kojeg mesta i u bilo koje vreme.

Povežite nastavnike i učenike uz EduIS i Microsoft Office 365

Učinite učenje efektivnijim uz ugrađene usluge i alate koji podržavaju čitanje, pisanje, matematiku i komunikaciju.

  • Putem EduIS-a lako pristupite alatima kao što su Word, Excel i PowerPoint i lako kreirajte novi sadržaj s drugim učesnicima.
  • Sa EduIS nalogom dobijate mail sa 50 GB prostora, preko kojeg možete komunicirati sa drugim korisnicima.
  • Koristite aplikaciju MS Teams za pristup virtuelnoj učionici sa bilo kojeg mesta unutar ili izvan školskih prostorija.
  • Pokretanjem OneNote, kreirajte svoju digitalnu svesku i vodite beleške o svim temama na centralnoj lokaciji.
  • Putem obrazaca možete jednostavno provesti testiranje ili anketiranje više učesnika i imati sve odgovore na jednom mestu pomoću automatski generisanih alata.
  • Uz pomoć Swaya kreirajte zanimljiv multimedijalni sadržaj bez trošenja vremena na formatiranje, uz ugrađenu funkcionalnost koja osigurava savršen izgled vaše prezentacije.
  • OneDrive vam nudi 1 TB prostora za pohranu za privatne dokumente i za dokumente koje možete deliti s drugim korisnicima. Uz OneDrive aplikaciju svim svojim dokumentima možete pristupiti s bilo kojeg mesta i sa bilo kojeg uređaja.
  • Koristite uslugu streaminga za dodavanje, reprodukciju i deljenje video sadržaja. Takođe, ovaj servis vam nudi mogućnost da snimite sopstveni sadržaj i da ga podelite sa korisnicima koje sami definišete.

Produktivnost za sve

  • Pokrenite sistem za upravljanje učenjem

Unutar EduIS-a postoji i integrisana platforma za e-učenje koju možete koristiti za objavljivanje različitih sadržaja koje možete podeliti s drugim učesnicima. Putem platforme za e-učenje možete pratiti i aktivnosti svakog učesnika.

Bilo da se nastava izvodi u učionicama ili u online formi, učenici imaju pristup digitalnom nastavnom sadržaju gde god se nalazili. Takođe, nastavnici mogu nastaviti da izvode nastavu putem LMS platforme, pružajući učenicima sve potrebne sadržaje i školski materijal potreban za izvođenje nastave.

Želite znati više o EduIS rešenju?

Hiljade škola počinju koristiti EduIS rešenje. Možete nas kontaktirati u svakom trenutku.

Ova stranica je zaštićena od strane sigurnosnog sistema reCAPTCHA, Google-ovih pravila privatnosti i uslova korištenja usluge.

Izaberi svoj region

Tokom posete našoj web stranici, koristimo kolačiće koji omogućavaju identifikaciju korisnika. Kolačići su male datoteke koje se privremeno čuvaju i ne sadrže lične podatke, tako da je vaša privatnost zaštićena. Daljim pregledanjem stranice, pristajete na ovu upotrebu i prihvatate Politiku privatnosti za našu web stranicu, čime dajete saglasnost za obradu ličnih podataka u skladu sa ovom Politikom koja je dostupna na sledećem linku: Politika privatnosti